Важко
не погодитися з тим, що одним з найпопулярніших місць в будинку є
кухня, а одним з часто використовуваних місць на кухні - мийка. Саме з нею пов'язаний весь процес приготування їжі, а також миття посуду після їжі. Саме тому вибору правильної мийки варто приділити особливу увагу.
Звичайно, одним з найпоширеніших матеріалів для мийки є сталь. Штамповані сталеві мийки можуть бути самих різних конфігурацій. При цьому найважливішим параметрів при виборі такої мийки, крім власне її форми, є товщина металу. Чим тонше метал, тим сильніше будуть проявлятися при експлуатації недоліки такої конструкції. Це,
звичайно, ударостійкість (постарайтеся не упускати в мийку важкі
предмети), рівень шуму при відкриванні води, а також стійкість до
температурних деформацій, інакше, плеснув в мийку окропу, можна побачити
красивий процес зміни форми мийкою. Однак сама мийка буде зіпсована.
Крім стали, останнім часом набираю популярність мийки зі штучного каменю. Їх перевагами є більшу вагу, ударостійкість (до певної міри, звичайно), а також незрівнянно більшу різноманітність форм і забарвлень.
0 коментарі